JOKA KOKIN SOIJALASAGNETTE
Ainekset:
noin 380 grammaa tomaattimurskaa
200g makaronia
(380 g säilykepapuja)
juustoraastetta
vettä
2 dl kermaa
2 dl soijarouhetta
rypsiöljyä
mausteita esim. jauhelihamaustetta, grillimaustetta, välimeren yrttiseosta
Laita paistinpannulle soijarouhe ja rypsiöljyä. Anna soijarouheen hetki paistua ja lisää mausteita. Lisää vesi ja anna soijarouheen turvota. Tässä vaiheessa voit heittää sekaan myös pavut. Kun soijarouhe on turvonnut, lisää mukaan tomaattimurska.
Voitele uunivuoka ja laita uunivuokaan makaronit ja soijarouheseos. Lisää kerma ja mausteet. Sekoita mukaan myös juustoraaste. Muista laittaa tarpeeksi maustetta, koska muuten ruoka jää mauttomaksi. Mausteita saa ripotella ronskilla kädellä seoksen pinnalle ja sekoitella sitten tasaisesti.
Paista lasagnettea uunin keskitasolla 175 asteessa niin kauan kunnes makaronit ovat kypsiä. Nestettä tulee olla tarpeeksi, jotta lasagnetesta ei tule liian kuivaa.
noin 380 grammaa tomaattimurskaa
200g makaronia
(380 g säilykepapuja)
juustoraastetta
vettä
2 dl kermaa
2 dl soijarouhetta
rypsiöljyä
mausteita esim. jauhelihamaustetta, grillimaustetta, välimeren yrttiseosta
Laita paistinpannulle soijarouhe ja rypsiöljyä. Anna soijarouheen hetki paistua ja lisää mausteita. Lisää vesi ja anna soijarouheen turvota. Tässä vaiheessa voit heittää sekaan myös pavut. Kun soijarouhe on turvonnut, lisää mukaan tomaattimurska.
Voitele uunivuoka ja laita uunivuokaan makaronit ja soijarouheseos. Lisää kerma ja mausteet. Sekoita mukaan myös juustoraaste. Muista laittaa tarpeeksi maustetta, koska muuten ruoka jää mauttomaksi. Mausteita saa ripotella ronskilla kädellä seoksen pinnalle ja sekoitella sitten tasaisesti.
Paista lasagnettea uunin keskitasolla 175 asteessa niin kauan kunnes makaronit ovat kypsiä. Nestettä tulee olla tarpeeksi, jotta lasagnetesta ei tule liian kuivaa.
Kommentit
Lähetä kommentti